Voedingssupplementen speciaal voor vrouwen!

Vrouwen hebben door bloedverlies tijdens de menstruatie een hogere behoefte aan ijzer dan mannen. De aanbevolen hoeveelheid ijzer voor vrouwen tussen de 22 en 50 jaar is 15 mg per dag (voor mannen is dit 11 mg per dag). Multivitamines voor vrouwen bevatten daarom meestal een wat hogere dosis ijzer, soms ook meer dan de hierboven genoemde 15 mg. Voor extra ondersteuning bieden wij Period Support aan, dit helpt bij menstruatie klachten.

Multivitamines voor vrouwen in de menopauze hebben een lagere hoeveelheid ijzer, of in het geheel geen ijzer, en bevatten meestal wat hogere doseringen van voedingsstoffen als calcium, magnesium, vitamine K en vitamine D. Soms bevatten dit soort multivitamines ook een complex van isoflavonen, en extracten van bijvoorbeeld de troszilverkaars. Hiervoor is het product Meno Balans bedacht.

De meeste producten op Musclevitamins.nl op deze pagina zijn voor vrouwen in het algemeen. Voor multivitamines en andere voedingssupplementen voor vrouwen, zie : HNS, Magnesium Citraat en Creatine Monohydraat.

Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het verbanden van vetten, bieden wij de Fatburner poeder aan met een appel smaak. Mocht u evenals ook ondersteuning nodig hebben bij het vinden van energie, bieden wij ook verschillende Pre-workouts aan.

 

Druk hier voor het volledige assortiment speciaal voor vrouwen

RELATED ARTICLES